Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fisioteràpia postcovid

 
Després dels casos positius registrats en la primera onada al Centre Sociosanitari Monterols i de les mesures adoptades a posteriori per evitar nous contagis, l’equip de fisioteràpia del centre ha realitzat un seguit de canvis per adaptar-se a la situació i pal·liar les conseqüències de la situació a nivell motor i respiratori.
 
S’ha potenciat l’exercici terapèutic a nivell global a les plantes, on a part de fer els tractaments de fisioteràpia específics s’incideix en la mobilitat activa per a contrarestar l’immobilisme que han patit les persones usuàries que han hagut de romandre a les seves habitacions durant el seu ingrés. Amb els  usuaris que van ser positius i han presentat seqüeles respiratòries, s’ha realitzat pauta de fisioteràpia respiratòria.
 
A la unitat d’observació, on els pacient estan completament aïllats, també s’han realitzat pautes d’exercici terapèutic, adaptant l’objectiu comú de promoure la mobilitat activa a l’habitació, a més a més del tractament específic corresponent al motiu d’ingrés a la unitat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES