Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de la gent gran a Bellpuig


El passat diumenge 24 d’abril l’Ajuntament de Bellpuig organitzava la primera Festa de la Gent Gran de la nostra població.  La nostra Residència es va voler sumar a l’organització de la festa. Els residents inscrits, van poder passar el dia acompanyats de les seves famílies i membres del personal.  Primer, es va celebrar l’eucaristia a l'Església de Sant Nicolau, acompanyants per tot el consistori, amics i familiars. Més tard i ja al Poliesportiu, vam celebrar la festa amb un pica-pica i cocktail de benvinguda.
 
Un cop acabat el dinar de germanor, les autoritats presents es van adreçar a tots els convidats i van entregar els guardons als més grans del poble. La casualitat va voler que en aquesta primera edició, el matrimoni més gran del nostre poble, estigui actualment convivint en la nostra residència. La seva filla va ser l’encarregada de recollir el guardó en representació dels seus pares.
 
Més tard, hi va haver un petit concert d’un cantant tenor molt apreciat del nostre poble, i per acabar un ball final amb conjunt  musical  que va fer les delícies de tots els balladors.
 
Agraïm a l’Ajuntament de Bellpuig per l’organització d’aquesta trobada tant entranyable i per totes les facilitats que ens va oferir per poder traslladar a tots els actes als nostres residents.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES