Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Experiències de Voluntariat Internacional

El dia 8 de maig a Tarragona i el dia 9 de maig a Reus es realitza la Jornada Experiències de Voluntariat Internacional.
 
Al llarg de la jornada s’explicaran diverses experiències de diferents professionals on es volen mostrar les activitats de voluntariat que han realitzat en diferents llocs de la geografia mundial, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre determinats temes i d'incentivar aquests actes de col·laboració. Es mostraran i s'explicaran tres experiències de voluntariat que han tingut lloc en diferents parts del món: Amèrica, Europa i Àfrica, concretament a Nicaragua, Perú, Camerun i Grècia. S’abordaran temes d’actualitat amb la finalitat de promoure el voluntariat.
 
L’acte tindrà lloc a Tarragona (Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Via de l’Imperi Romà, 11bis 43003) i a Reus (a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Carrer Sant Llorenç, 21, 43201).
 
Les inscripcions es poden fer gratuïtament al formulari. Si ets Estudiant, se’t lliurarà un certificat. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.
 
Per més informació: comunicacio@peremata.com


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES