Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visites familiars a les Unitats d’Hospitalització de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata

 
El passat 13 d’agost es van poder reiniciar les visites familiars, després de mesos sense poder-ho fer degut al confinament de les nostres persones usuàries hospitalitzades i l’evolució del Covid19.
 
Aquestes han sigut molt ben acollides tant pels nostres usuaris i usuàries com per les families, que feia temps que no podien mantenir contacte més enllà de les vies facilitades des de les diferents Unitats, com: videotrucades, hores d’accés als dispositius mòbils i xarxes socials, com a mesures excepcionals en aquest temps que ens ha tocat viure.

S’han habilitat uns espais concrets per poder-les dur a terme, complint totes les normes de seguretat. Les visites s’estan programant amb cita prèvia, per mitjà de la treballadora social de cada Unitat corresponent. La seva durada no pot superar els 20 minuts i només pot accedir un sol membre familiar. D’aquesta manera es pot proporcionar una distància horaria que permet la neteja, desinfecció de l’espai i adequada ventilació, així com evitar l’intercanvi de diferents unitats familiars a la recepció.

De moment aquestes mesures s’han anat complint amb total col·laboració de tothom i sembla que és una mesura que ha vingut per quedar-se, mentre la pandèmia segueixi com fins ara.

Agraïts per poder tornar a tenir contacte directe amb les families. Us trobàvem a faltar!!!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES