Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visita dels Reis a la Unitat de Psiquiatria de Llarga Estada de l'HU IPM

 
Us presentem l'acte dels nostre emissaris reials a la Unitat de Psiquiatria de Llarga Estada de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
CONVERSA DELS TRES REIS MAGS (20/12/18):
 
Melcior: Hem de trobar un moment per anar a veure a totes aquelles persones a qui il·lusiona la nostra arribada i que no ens poden venir a veure a la cavalcada.
 
Gaspar: Els que no ens poden venir a veure? En qui estàs pensant, Melcior?
 
Melcior: Estic pensant en totes aquelles persones que estan malaltes a casa seva o hospitalitzades i que no poden sortir al carrer a rebre’ns.
 
Baltasar: Doncs no se’n parli més!! Quan tinguem totes les cartes llegides i els regals ben organitzats i embolicats, anirem a saludar a totes les persones que ens vulguin rebre i no puguin, començant pels usuaris de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata!!
 
DOS SETMANES MÉS TARD.... (04/12/18)
 
Melcior: Ostres!! Què bé que m’ho he passat aquest matí visitant als usuaris de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata!! Sort que hi hem pogut anar!
 
Baltasar: I tant, m’han agradat molt les cares de sorpresa, veure els somriures a la nostra arribada i com estaven de contents al donar-los-hi un detallet.
 
Gaspar: M’he passat el matí parlant i encaixant la mà a tothom, ningú es quedava indiferent a la nostra arribada. Realment els ha fet il·lusió rebre’ns!
 
Melcior: Tens tota la raó, Gaspar. Els ha fet molta il·lusió, però a nosaltres també. Ha sigut un matí molt gratificant. Sense dubtes hi tornarem l’any vinent!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES