Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lliurament d’orles en Fisioteràpia

El passat dissabte 12 de maig el Dr. Francesc Xavier Arrufat Nebot, gerent i director mèdic de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, va participar en l’entrega d’orles de la promoció 2014-2018 del grau de fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili.

La Fira de Reus ha estat el marc incomparable de l’acte on l’Hospital Universitari Institut Pere Mata ha apadrinat aquesta promoció amb una dotació econòmica que ha ajudat a organitzar l’acte de la graduació.

L’acte ha estat presidit per Francesc Xavier Arrufat, gerent i director mèdic de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, per Isabel Salvat, coordinadora de l’ensenyament de fisioteràpia de la URV, per Joaquín Escribano, vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV i per Manel Domingo, degà del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya.
 
foto orles 1 - copia
 Tots ells han dirigit paraules molt emotives als nous graduats i els han fet pujar a un escenari per entregar-lis el diploma. Durant l’acte es va fer esmena de la importància del nostre hospital en l’ensenyament de fisioteràpia amb els alumnes de pràctiques i les assignatures impartides.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES