Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata dona la benvinguda als nous residents

 
 
La Unitat Docent Multidisciplinar de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) ha dut a terme, aquesta setmana, la Jornada de recepció de residents. Aquest any s’han incorporat un total 10 professionals: 4 residents de psiquiatria (MIR), 4 de psicologia clínica (PIR) i 2 d'infermeria en Salut Mental (IIR).
 
Al llarg de la jornada, diversos professionals del nostre centre que desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits, els han proporcionat informació sobre el desenvolupament del seu programa formatiu durant la residència, sobre aspectes clínics bàsics des de la visió de les tres especialitats, ús i gestió de la història clínica informatitzada, les línies de investigació que actualment es desenvolupen i la possibilitat de que s’hi incorporin, etc.
 
L'acte de cloenda es va celebrar al Pavelló de Distingits, comptant amb la presència de Carles Vallvé, autor del bloc “Sóc Asperger”. Durant la seva conferència, va explicar en primera persona la seva experiència, va parlar sobre els mites que existeixen i va posar èmfasi en la necessitat de continuar treballant de manera conjunta entre pacients, associacions i professionals.
 
Gràcies a tots els que heu col·laborat per tal que aquesta jornada hagi estat un èxit!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES