Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca i IPM participen de la “II Jornada de Treball Social Sanitari, peça clau en salut”

La “II Jornada de Treball Social Sanitari, peça clau en salut” va omplir l’aula magna de la URV el passat 16 de novembre, sessió organitzada per 14 treballadors socials de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
L’objectiu de la jornada és oferir un espai on poder compartir experiències de treball que s’estan duent a terme des de diferents àmbits i nivells assistencials per tal de fer visible el paper del treballador social sanitari.
 
Des de fa tres anys que Villablanca, amb Marina Rodríguez, i l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb Helena Garzón, Judith Roig i Ana Jerez, formen part del comitè organitzador.
 
Obre la Jornada Victoria Mir amb “Una mirada a l’atenció social sanitària”, que fa una reflexió sobre la sistematització de les intervencions i la rigorositat en aquesta feina.
 
Les professionals de Villablanca, Carmen García i Mónica Garcia van presentar “Una mirada cap al futur”, Residència de menors Atria.
 
També van presentar comunicació altres companyes, com Ana Jerez, d’Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb una ponència que té com a títol “Protocol d’actuació en fills de persones amb TMS”; i Vanesa Olivé, de Fundació Pere Mata, amb “Protecció i suport a l’exercici de la capacitat”.
 
Vam acabar la Jornada amb un convidat molt especial, Victor Kuppers, que va fer una xerrada titulada “Viure amb entusiasme”. Va inundar d’entusiasme a les més de 300 persones que omplien la sala, amb una visió optimista de la vida i de reflexions sobre el nostre dia a dia. Ens quedem amb les seves paraules preferides (“passió” i “entusiasme”) i amb que creu “fermament que la única vida que té sentit és una vida amb sentit”.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES