Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre Sociosanitari Monterols celebra el Dia Mundial de l'Higiene de Mans

El dia 5 de maig es va celebrar el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de l’any 2009.
 
El lema de la campanya de l’OMS per l’any 2018 és : “Salva vides, renta’t les mans”.
L’objectiu és conscienciar i implicar als professionals dels centres sanitaris, als pacients, a les famílies i a la resta d’usuaris de la necessitat de realitzar una adequada higiene de les mans en el moment oportú.
 
Rentant-nos les mans salvem vides, reduïm les infeccions associades a l’atenció sanitària i a la propagació de la resistència als antibiòtics.
 
El Centre Sociosanitari Monterols de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata vol mantenir el compromís amb aquest objetiu de l’OMS, pel que ens adherim i donem suport a les diferents campanyes en la promoció de la cultura de seguretat del pacient.
 
Foto higiene de mans
Per aquest motiu i dins del marc de la celebració del Dia Mundial de la Higiene de mans es van dur a terme diferents tallers dirigits als nostres usuaris registrant-se una important participació.
 
El nostre compromís i repte és reduir les infeccions relacionades amb l’assistència, l’atenció als pacients i demés persones del nostre àmbit.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES