Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Unitat Docent rep les conferències de la Dra. Ana Gaviria i del Dr. José Franco

 
El passat 13 de desembre, el Dr. José G. Franco, psiquiatre i professor titular de la Universitat Pontifícia Boliviana de Colòmbia i la Dra. Ana Milena Gaviria, psicòloga i membre del Grup de Recerca, Psicologia & Neurociències de la Universitat de Sant Bonaventura de Medellín, van participar en el Programa de Formació Multiprofessional que la Unitat Docent (UD) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HU IPM) prepara cada any per als residents.
 
El Dr. Franco va realitzar la presentació "Delirium o demència?" on va presentar una àmplia revisió dels aspectes epidemiològics, clínics i diagnòstics d'ambdues entitats, fent especial èmfasi en les dificultats diagnòstiques que moltes vegades sorgeixen en la pràctica clínica.
 
La Dra. Ana Gaviria va centrar la seva presentació en l'avaluació neurocognitiva del delirium subsindròmic, assenyalant el risc d'infradiagnòstic d'aquest quadre, així com la seva possible confusió amb altres patologies.
 
Les dues sessions van ser valorades de forma molt positiva pels assistents donada la seva claredat i aplicabilitat en la pràctica clínica. Des de la UD volem agrair a tots dos la seva col·laboració.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES