Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resultats de les proves d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada


El Ministeri de Sanitat va publicar el passat dimarts 13 de febrer en la seva pàgina web, les set plantilles de respostes correctes de l’examen de la Formació Sanitària Especialitzada.

Els candidats tindran disponible des del dimecres 14 de febrer i fins el divendres 16 de febrer la possibilitat de “sol·licitar impugnació” de qualsevol de les preguntes. A les proves de l’any passat, es van rebre més de 62.280 impugnacions, però finalment només tres van ser anul·lades. Això no obstant, no serà fins el 28 de febrer quan les Comissions Qualificadores faran públiques les preguntes anul·lades en l’actual convocatòria.

Els resultats definitius es publicaran el 3 d’abril i serà a partir del 17 d’aquest mes quan es realitzaran els actes d’assignació de places. Finalment, els residents s’incorporaran als seus respectius hospitals els dies 24 i 25 de maig.

Durant aquest temps, els futurs residents, així com les Unitats Docents acreditades per a la formació d’especialistes, faran jornades de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer la seva oferta formativa.

La Unitat Docent Multiprofessional de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata portarà a terme la Jornada de Portes Obertes 2018 el dia 22 de març i en ella els futurs residents podran estar en contacte amb professionals i residents del nostre Centre.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES