Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L’Hospital Universitari Institut Pere Mata reb un ajut del pla de doctorats industrials

 
Juan Tortajada, resident de Psiquiatria (MIR) de 3er any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ha estat premiat amb un doctorat industrial de la Generalitat de Catalunya.
 
Des de fa anys la Comissió Europea ha incorporat instruments per facilitar el procés de transferència de coneixement entre universitats i empreses a través dels anomenats doctorats industrials.
 
En aquesta línia, la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb les universitats públiques i privades i els organismes de recerca, va posar en marxa a l’any 2013 el Pla de Doctorats Industrials que té com a objectiu contribuir a la competitivitat, captació de talent i internacionalització, mitjançant la formació de doctors i doctores per a les empreses dins de projectes competitius de RDI.
 
El resident forma part de l'equip de recerca de l'HUIPM que investiga la relació entre les malalties neuropsiquiàtriques i l'ADN mitocondrial. Aquesta línia d’investigació ja ha format altres professionals del centre i aquest doctorat industrial significa fer un pas endavant.
 
Els ajuts “Doctorat Industrial, https://doctoratsindustrials.gencat.cat” han impulsat des del 2012 més de 696 projectes i  permetran realitzar nous estudis en aquesta línia de recerca mitjançant un conveni amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), fusionant així el coneixement entre l'àmbit empresarial (HUIPM) i la URV.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES