Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Terapeutes Ocupacionals participen al Congrés Internacional de Teràpia Ocupacional


Els dies 9,10 i 11 de Maig es van celebrar el VIII Congrés Internacional d'estudiants de Terapia Ocupacional i el IV Congrés Internacional de Terapia Ocupacional, a Alacant.

Vanesa Pujol Goixens, Terapeuta Ocupacional de l'Hospital de Dia de Reus i Miriam Vallés Jordá, Terapeuta Ocupacional de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus van participar com a ponents.

El títol de la seva presentació va ser : "ProyectTO Arrels: Una experiencia de empoderamiento y lucha contra el estigma en la escuela", on van presentar el Projecte Arrels que es du a terme dins del programa de sensibilització i lluita contra l'estigma de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària. Aquest projecte porta 4 anys implementant-se amb nens d'educació infantil i de primària (de 3, 4, 5 i 8 anys) de l'Escola Mowgli de Reus. La ponència va tenir una gran acollida entre els assistents al Congrés.

IMG_20180522_115021El dia següent, dins del mateix marc, les dues professionals van impartir el Taller titulat : "La Raiz del PoyecTO Arrels". En aquest taller van poder aprofundir millor en la tasca que han dut a terme i la seva experiència profesional al voltant del projecte. 

En el mateix Congrés Blanca Salinas Voltà, Terapeuta Ocupacional de la de la Unitat de Rehabilitació Hospitalaría de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus, va presentar el póster d'un projecte pilot que es començarà a desenvolupar en breu a la Unitat titulat "Impacto del autoestigma en los proyectos de rehabilitación en salud mental".  
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES