Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre de Dia de Reus participa en la campanya del Gran Recapte d’aliments

 
Com ja va sent habitual, un any més, dins dels actes de la campanya de Nadal, quatre usuaris i dos professionals de l’equip del Centre de Dia de Reus, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, van participar com a voluntaris en el Gran Recapte d’aliments al supermercat Mercadona el divendres 30 de novembre.
 
Aquesta acció puntual s’emmarca dins del treball que es realitza des del centre en l’àmbit comunitari, concretament en la promoció del voluntariat. Paral·lelament, durant l’any, des del Centre de Dia es porta a terme setmanalment l’activitat de Voluntariat al menjador social de Cáritas de Reus. Aquesta activitat és valorada de manera molt satisfactòria, tant per part dels usuaris que hi participen com de la pròpia entitat.
 
Com en les darreres edicions en que s’ha participat en aquesta campanya, l’experiència ha estat valorada molt positivament. Els ha donat l'oportunitat de poder realitzar una acció altruista i de participar en la vida social de la ciutat amb accions que els aporten sentiments positius com la satisfacció. Els usuaris han destacat la solidaritat mostrada per la gent en general, valorant l’esforç realitzat per persones que explicaven tenir dificultats econòmiques.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES