Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Projecte Arrels: sensibilització i lluita contra l'estigma

Entre cols i enciams...  així comença la cançó composada i dedicada a l'Escola Mowgli de Reus, que l'Anton, membre del Projecte Arrels, va cantar junt amb els alumnes de P3, P4 i P5 del centre educatiu. D'aquesta manera es van acomiadar d'un curs ple de collites i il·lusions.
 
Projecte Arrels, és un projecte dissenyat  i conduït per l'equip de Teràpia Ocupacional de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata. Al llarg d'aquest curs 2016-17 hi han participat un total de 102 alumnes i 11 usuaris, alguns dels quals estan d'alta hospitalària, tot i així continuen vinculats al Projecte des del seu inici.
 
Les professionals que lideren aquest projecte, Vanesa Pujol i Miriam Vallès, terapeutes ocupacionals de la Unitat, i que valoren de manera molt positiva l'evolució que han tingut  els usuaris integrants, pel que fa a la dinàmica com a grup, assumir el rol de monitors, implicació i motivació vers l'activitat amb els nens, que ha derivat a un major empoderament respecte al seu procés de rehabilitació.
 
Els membres d'aquest projecte continuaran treballant per al curs vinent, amb l'objectiu de dissenyar noves accions de sensibilització i lluita contra l'estigma.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES