Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial de l'Activitat Física al Centre Sociosanitari Residència Monterols

El passat dia 6 d’abril va ser el “Dia Mundial de l’Activitat Física”. Aquesta diada, de la qual s’han celebrat nou edicions, està organitzada per la Secretaria General de l’Esport conjuntament amb el Departament de Salut, Agita Mundo i l’OMS, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o un adolescent!”. Enguany, el lema escollit és “Més actius cada dia!”.

El Centre Sociosanitari Monterols s’ha adherit a aquesta iniciativa i s’han organitzat tot un seguit d’activitats al llarg d’una setmana per fomentar la realització d’exercici físic. Aquestes activitats estan obertes a tots els usuaris i els seus familiars.

Aquestes activitats s’han iniciat amb la xerrada informativa “Movent-nos fem salut”, a càrrec del Servei de Rehabilitació, que ha tingut lloc el divendres 6 d’abril, en la qual s’han explicat els beneficis i la necessitat de realitzar exercici físic de manera regular. Al llarg de la setmana, del 9 al 13 d’abril, els Terapeutes Ocupacionals i els Fisioterapeutes faran sessions diàries d’exercici físic tals com petanca, grup de mobilitzacions generals, ioga, circuit de marxa, finalitzant el divendres 13 amb un ball al gimnàs de rehabilitació.
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES