Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Curs bàsic de Xarxes Socials i empresa

 
Amb aquest títol es va realitzar el dia 11 de maig una formació als professionals del Grup Pere Mata per dinamitzar la comunicació tant en les interaccions internes com en la relació amb la societat. Aquest curs està inclòs en el marc del pla de formació 2017 de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, i més concretament de la línia formativa EINES.
 
Les xarxes socials són una eina de comunicació on un grup de persones o organitzacions estableixen relacions al voltant d’uns interessos.
 
Maria Consuelo Centelles, docent del curs i responsable de comunicació del Grup va explicar unes pinzellades de les principals xarxes socials, el target d’aquestes, funcionament bàsic, bones i pràctiques dolentes, gestió de crisis de reputació...
 
Facebook continua sent la xarxa més utilitzada a Espanya, seguida de WhatsApp, YouTube i Twitter. La xarxa professional més utilitzada és Linkedin. Instagram és la xarxa social que creix més exponencialment. Destacar l’informe que realitza IAB Spain, Estudio Anual de Redes Sociales 2016, on explica l’ús que realitzen els espanyols d’aquestes xarxes.
 
Es va explicar la importància del bon ús de gestió a les xarxes socials tant si ets empresa (una marca) o un professional individual. També es van donar exemples de perills que hi ha a la xarxa com és l’exemple de la “ballena azul”, que és un desafiament a través de les xarxes socials on inciten a adolescents al suïcidi.
 

Docència

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES