Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

V Jornada de Salut Mental de la Unió

El proper 24 de maig de 2018, a l’auditori Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona, tindrà lloc la V Jornada de Salut Mental “Promoció i Prevenció en Salut Mental”, que ha estat impulsada pel Consell de Sector d’Atenció a la Salut Mental de la Unió.

El Grup Pere Mata participarà en aquesta Jornada amb la ponència d'Ana Jerez i en el Comitè Organitzador, amb la presència de Francesc Xavier Arrufat, Gerent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

Ana Jerez, treballadora social de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, intervindrà en aquesta Jornada de Salut Mental amb la ponència "Protocol d'actuació en fills de persones amb trastorn mental sever (TMS). Jerez exposarà la seva ponència en el marc d'una taula rodona sobre prevenció i promoció de la Salut Mental a Catalunya.

Aquesta jornada s’estructura en dues taules i una conferència. En la primera taula s’ofereix un espai d’anàlisi i de reflexió sobre polítiques de promoció i prevenció, internacionals i nacionals. En la segona s’exposaran experiències d’èxit que es duen a terme a Catalunya. Finalment, el conferenciant parlarà sobre les actituds i els valor que afecten el benestar emocional, com un dels components de la salut mental.

Per participar en la jornada, la quota és de 30€ per les entitats associades a La Unió, i de 35€ per les no associades, mentre que els estudiants tenen un preu especial de 10€. Pel que fa a l’aparcament de vehicles, els assitents a la jornada tindran un descompte de dues hores al pàrquing Piscinas y Deportes de la zona de Sarrià. Per beneficiar-se d’aquest descompte, cal anar al punt d’informació per identificar que assistiu a la jornada de la Unió Catalana d’Hospitals, i us lliuraran dos vals per descomptar al pagar al caixer.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES