Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació de la URTA (Unitat de referència dels trastorns alimentaris) de l'HU Institut Pere Mata


La Unitat de Referència dels trastorns Alimentaris (URTA) depenent de l'Institut Pere Mata, és la unitat especialitzada que té com a missió el tractament dels trastorns de la conducta alimentària (TCA) a la província de Tarragona donant una atenció amb programes intensius i estructurats a les persones amb TCA.

La URTA és un recurs terapèutic que ofereix una atenció integral i integrada basada en intervencions individuals grupals i interdisciplinaris, treballant amb objectius concrets i limitats en el temps i garantint la continuïtat assistencial articulant-se amb els diferents equips hospitalaris i comunitaris que participen en el procés d’atenció a aquestes patologies.
 
Si bé encara està en una fase de creixement, l’abordatge dels TCA en la URTA es basa en un model que permet combinar un abordatge individual, grupal i familiar utilitzant recursos psicoterapèutics, ocupacionals, psicopedagògics, socials i biològics de forma simultània segons necessitat.

La URTA, fins ara ubicada a l’HJ23 i amb una història des del 1998, actualment es troba ubicada al local 5 de la Avinguda Sant Jordi, 33, Bloc 1 de Reus, amb la direcció de la Dra. Cristina Sáez i esta compartint espai amb l’Equip d’Intervenció Precoç.
 
Foto: Joan Franch, Noemí Prieto, Cristina Sáez, Amaya García, Encarna Peñas, Vanessa Sánchez-Gistau i Mar Vidal.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES