Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Calendari Advent a la Unitat de Rehabilitació de l'Institut Pere Mata


Enguany les persones usuàries del grup de creatiu de Teràpia Ocupacional de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària (URH) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, han iniciat un projecte que implica tota la unitat, relacionat amb el Nadal.

Es tracta de la preparació d'un macrocalendari d'Advent que s'ha ubicat al saló del menjador; cada matí una de les persones usuàries procedeix a la lectura del dia per saber de quina “sorpresa” podran gaudir. Les "sorpreses" abasten des de dolços (com bescuits, croissants, pizza, etc.) que elabora un dels grups de cuina de la unitat per a tot el pavelló, fins a polseres, guarniments nadalencs, espelmes de la sort... que confeccionen persones usuàries del grup de creatiu i els qui també estiguin interessats a participar-hi, a més s'ha comptat amb la col·laboració de l'equip d'auxiliars i infermeria per poder donar continuïtat a l'activitat els caps de setmana i festius.

Es tracta d'un projecte de gran magnitud que implica molta organització i preparació, ja que els productes de menjar s'han de realitzar al dia i els articles de decoració requereixen molt de temps d'elaboració, tenint en compte que les persones que reben "regal" cada dia són entre 65-68.

Estem molt contents perquè ha tingut una gran acollida tant per part dels organitzadors, pels quals implica treballar nombrosos aspectes que formen part del seu procés de rehabilitació, com de tota la unitat ja que per a molts ha significat una manera més estreta de connectar amb les festes de Nadal i fins i tot amb records de la seva infantesa.

Esperem que amb aquest any hàgim pogut iniciar una nova tradició que es mantingui a la URH.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES