Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La primavera ja està aquí?

 
Ha trigat i sembla que no es vol mostrar!! Però tots desitgem que ens visiti pels seus colors vius, per que acut acompanyada de bones temperatures, de més sol i claredat…
 
Com fem en tots els canvis d’estació, la UHEDI decora la unitat amb la col·laboració dels nois/es que romanen ingressats per tal d’ajudar-los a orientar-se i a fer més còmode la unitat
La seva implicació consisteix en la selecció de la temàtica, dels materials i de la manipulació d’aquests que consisteixen en retallar, pintar, escollir textures i colors… i tot això es fa al taller de manualitats que diàriament es porta a terme en horari de matí.
 
És un espai que al llarg de l’any ofereix una diversitat de tasques a fer que agrada  molt per ser creatiu i canviant. Reben el suport del terapeuta i el PAD que faciliten la realització d’aquest i el compliment dels objectius formulats.
 
El mural que es troba a l’entrada permet no només decorar i fer agradable l’entrada sinó també poder orientar-se en l’època que hi som i en les festivitats que hi haurà. D’aquesta manera, es decora també amb motiu de Halloween, Nadal, Sant Jordi, Sant Valentí, La Diada….
 
Desitgem que la Sra. primavera sigui tant maca com sempre i ens avançi un bon estiu…
 
La UHEDI, de Villablanca Serveis Assistencials, és una unitat d’hospitalització especialitzada de curta i mitja estada. Disposa de 17 places per a persones majors de 18 anys amb diferents nivells de discapacitat intel·lectual i greus trastorns psiquiàtrics i/o de conducta, que precisen d’un alt nivell de suport per al seu tractament.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES