Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Els Terapeutes Ocupacionals dels SRC de l'HU Institut pere Mata participen en la Revista BrainsEls Terapeutes Ocupacionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària (SRC) de l'Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata vam ser convidats a participar en la  Revista BrainsBusiness, Research, Ageing, Innovation, Neurosciences & Social journal, en el volum d'abril de 2021 amb títol “Noves estratègies terapèutiques en salut mental: Ocupació”.

L'article amb el qual hem col·laborat, titulat “Teràpia Ocupacional: l'ocupació com a eina principal d'intervenció en Salut Mental” explica els fonaments de la professió, el paradigma de la qual és l'ocupació centrada en la persona. Un altre dels temes que s'aborden és la necessitat d'adaptació amb la qual s'han trobat els professionals dels SRC's, donada la situació actual de pandèmia.

Agraïm a la Dra. Elisabet Vilella i la Dra. Cori Juanpere per convidar-nos a participar i el seu suport en la divulgació de la Teràpia Ocupacional.

Podeu accedir a l'article complet en la revista en el següent pdf. https://clustersalutmental.com/la-ocupacion-como-herramienta-terapeutica-nuevo-numero-brains/
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES