Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona

Avui, 6 d’octubre, a les 13 hores, el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata ha acollit la reunió anual de la Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona, durant la qual s'ha fet un repàs a l’activitat feta per les diferents comissions de treball i dels resultats obtinguts.

Després d’una fotografia de grup dels representants institucionals de la Taula, la reunió ha començat amb uns parlaments de benvinguda a càrrec de Joan Amigó, director general del Grup Pere Mata, i de Jordi García, president de l’Associació Francesc Tosquelles i vocal de la Junta de la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental de Tarragona.

Tot seguit, s’han exposat els projectes que actualment estan en desenvolupament en diferents àmbits. Concretament es mostrarà l’activitat feta per les Comissions de treball de sensibilització d'adolescents en la qual han participat un total de 2.520 alumnes de quart d'ESO (amb intervenció de Josep Maria Ferran i Torrent, responsable psicopedagog de l'Institut Antoni de Martí i Franquès i responsable de la tesi Coppel en el suport tècnic i moral a les famílies i al professorat de Catalunya i Andorra); la Comissió de salut; la Comissió espais lúdics i entitats; la Comissió de serveis socials i la Comissió de forces d’ordre públic,  on s'ha desenvolupat un taller en el qual han participat 99 agents de la Policia Local i 10 voluntaris de Protecció Civil (amb la intervenció de Ricard Maria Pagés, Sotsinspector. Cap de la Guàrdia Urbana de Reus, i Antonio Casanova, vicepresident de la Taula i cap de secció de l’Asociación de Voluntarios de Protección Civil de Reus).

El tancament ha anat a càrrec del director dels Serveis Territorials de Salut de la Generalitat a Tarragona, Roger Pla.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES