Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial de la Salut Mental "Prevenció la clau de l'equilibri"

 
L'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles a Reus, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental organitza una sèrie d'actes per a la promoció de la salut mental entre la població.
 
El dia 11 d'octubre a les 18:30 amb el lema "Prevenció la clau de l'equilibri" realitza un esdeveniment a l'antic Hospital Sant Joan de Reus.
 
Programa

18:30 h Acollida càrrec de Montserrat Vilella, Regidora delegada de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

18:45 h Parlament a càrrec de Jordi Garcia Pujol, President de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Doctor Francesc Tosquelles.

19:00 h Presentació de l’acte a càrrec de Jordi Peris Mingot, Cap del Servei de l’Àrea Comunitària Infantil i Juvenil de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.

19:15 h Grup Salut Ment i Tal. A càrrec de Jorge Castilla Morchón , Lurdes Lorenço, Celso Aguirre Delgado, Antonia Barberá i Ángel Urbina.

19:45 h Presentació del treball “L’estigma la gran barrera arquitectònica” a càrrec de Pol Romera Viñuelas, que ha estudiat a I.E.S. Baix Camp.
 
20:15 h Cloenda  de l’acte a càrrec de  Sr. Francesc Tarragona,  Director dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
 
“La meva feina consisteix que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser, allò que millor pot ser.” Dr. Francesc Tosquelles
 
El 12 d'octubre a les 9:30 h s'organitza una caminada popular. Aquesta activitat està adherida a la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema "Mobilitat intel·ligent. Economia potent". L'Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles té com a missió fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies, mitjançant la seva participació i col·laboració es vol sensibilitzar a la població, lluitar contra l'estigma social de les malalties mentals i donar a conèixer el col·lectiu.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES