Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Adaptació del programa STEPPS per a la inestabilitat emocional en adolescents

 
Iván Llorens, resident de Psicologia Clínica de tercer any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), va assistir juntament amb Fernando López (psicòleg clínic) i altres professionals de l’Àrea Infantojuvenil de l’HUIPM a la XIII Reunió de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantojuvenil que es va celebrar a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus el 20 d’octubre de 2017.
 
Iván Llorens va guanyar el premi al millor pòster per la comunicació “Adaptación del programa STEPPS para la inestabilidad emocional en adolescentes. Resultados preliminares”, que mostra els resultats obtinguts als grups de teràpia STEPPS (Systems Training for Emotional Predictability and Problem Solving) que es realitzen al CSMIJ de Reus i al de Tarragona en població adolescent amb inestabilitat emocional.
 
Els resultats del projecte que es porta a terme juntament amb Fernando López, Alfonso Gutiérrez (psicòleg clínic) i Adela Masana (psiquiatra), mostren una millora significativa dels símptomes clínics, una reducció del nombre d’ingressos a la Unitat de Crisi d’Adolescents, de les visites al Servei d’Urgències i una menor taxa d’abandonament del seguiment.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES