Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Activitats a Barcelona del Servei de Rehabilitació Comunitària El Vendrell

 
Aquesta tardor, el Servei de Rehabilitació Comunitària, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, ha realitzat dues sortides a la ciutat de Barcelona per la iniciativa i motivació dels usuaris del servei, participant de les activitats de Planificació de Lleure i Sortida.
 
Les sortides han sigut a la Sagrada Família i al Palau de la Música Catalana. Hem utilitzat el recurs comunitari cultural “Apropa Cultura” amb el que hem pogut reservar les entrades a preu reduït, fent que accedissin un major nombre de persones del nostre servei.
 
La visita a la Sagrada Família va ser molt gratificant per a tots, ja que la gran majoria no l'havien vist mai per dins i les expectatives van quedar àmpliament cobertes amb l'experiència viscuda, tant pels usuaris com l’equip. Van participar un 50% d'usuaris del centre.
 
A la visita del Palau de la Música Catalana, al ser un nombre menor de participants, es va poder formar part de la visita guiada amb altres turistes, participant així d’una experiència totalment normalitzada i inclusiva.
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES