Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

SRC El Vendrell. Taller On-line sobre l’ús del Poliesportiu en situació de pandèmia

El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Vendrell, de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb coordinació amb els tècnics del Poliesportiu Públic Baix Penedès de la localitat, vam organitzar la Xerrada “ Ús del Poliesportiu en situació de pandèmia ” que es va donar a terme el passat dimarts 4 de Maig.
 
Seguint les mesures de seguretat la xerrada es va fer en format presencial i virtual per poder arribar a més persones usuàries.
 
Des de 2004 el SRC realitza activitats de rehabilitació comunitària fent ús de l’espai públic del poliesportiu, fomentant els hàbits de vida saludable per disminuir els riscos associats a les patologies de salut mental (sedentarisme, síndrome metabòlica, etc. ). Les activitats que s’han fet al llarg dels anys han estat natació, aïguagim, pilates…
 
L’aparició de la pandèmia ha interferit en totes aquestes dinàmiques adquirides que potenciaven l’ús de manera autònoma, en el temps lliure de les persones usuàries d’aquest servei. L’objectiu de la xerrada ha estat el reforçar el vincle ja existent i facilitar la incorporació a altres persones a fer ús del mateix.
 
Van animar a les persones usuàries a fer-se socies i utilitzar les instal·lacions de manera autònoma i ens van transmetre el desig de que retornem a realitzar les activitats esportives grupals com abans.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES