Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata visita la "Fundación Rosa María Vivar"


Aquest divendres, 20 de setembre de 2019, l’equip d'Avaluació Integral Ambulatoria (EAIA) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata hem visitat les obres de construcció de la “Fundación Rosa María Vivar”,  que, en el seu espai, acollirà l’Associació de Malalts d’Alzheimer Reus i Baix Camp.

A poques hores d’estar enllestit, aquest edifici comptarà amb un centre diürn terapèutic per a persones amb Alzheimer, una unitat d’estimulació i rehabilitació cognitiva i tallers de memòria per a tothom. Tot, pensant en els beneficis de les teràpies no farmacològiques.

A la nostra arribada, ja ens esperaven la Margarita i l’Anna que, amb molta amabilitat i professionalitat, ens han guiat per un espai on la fusta i la llum natural són elements indispensables per intentar crear un ambient on, els usuaris, es puguin sentir com a casa. L’edificació està envoltada de jardins terapèutics on el sol i l’ombra, depenent de l’hora del dia, faran que els usuaris puguin gaudir de l’aire lliure, a l’hora que podran experimentar amb les olors i les textures de la gran diversitat de flors i plantes aromàtiques que ja hi estan començant a créixer.

Després de recórrer els mil metres quadrats de construcció i passejar pels jardins que els envolten, ens hem acomiadat amb la promesa de tornar-los a visitar ben aviat  per veure’n el seu funcionament a ple rendiment.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES