Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Parlem de Salut Mental. I Jornada de Reflexió


Dins el marc dels actes organitzats dins del Mes de la Salut Mental per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, 10 d'octubre, es realitzarà la jornada "Parlem de salut mental" I Jornada de Reflexió. 
 
S'adreça a totes aquelles persones que es trobin interpel·lades en la millora professional, la reflexió, l'adquisició de nous coneixements o l'interès en l'escolta de testimonis en primera persona.
 
El dia 14 d'octubre de 9.30 a 18 hores
 
A les 10:00 hores es realitza la benvinguda i presentació a càrrec d'Elvira Vida Sensi, consellera de Capacitats diverses i Cinta Pastó i Sales, consellera de Salut de l'Ajuntament de Tarragona.
 
A les 10:30 hores la conferència Impacte psicològic de la pandèmia des de la perspectiva d'un metge de família a càrrec del Dr. Enric Aragonès, CAP de Constantí-ICS i Institut d'Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol.
 
A les 12:00 hores conferència Impacte del fet migratori a la salut mental, a càrrec de la Dra. Danielle Harbane Bosschot, psiquiatra infantil i juvenil de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
A les 16:00 hores taula rodona La prevenció en salut mental a tres bandes, a càrrec del Dr. Julio C. Reyes Figueroa, psiquiatre, coordinador dels Hospitals de Dia d'Adults de Tarragona i Reus, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata; Paco Ruíz Arévalo, psicòleg, membre de la junta rectora del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya; Francisco Rubio, membre d'experiència pròpia del Club Social La Muralla; Francesc Martínez, membre de l'entitat Obertament; Laura Recha, directora d'ASPERCAMP-TEA i de Conxi Almazán, representant de les Famílies del Club Social La Muralla.
 
La jornada està programada per ser PRESENCIAL i també en streaming. Per la presencial les places són limitades.

També us podeu inscriure a dispacitat@tarragona.cat i a través d'aquest enllaç (us heu d'incriure tant per el seguiment presencial com en línea).
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES