Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Depressió i addicció a substàncies: estat de la situació

El dia 26 de febrer a les 13:30 hores es celebra la sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació amb el títol depressió i addicció a substàncies: estat de la situació.
 
La associació entre depressió i addicció a substàncies d’abús és una comorbiditat psiquiàtrica freqüent. Les persones amb depressió son més vulnerables per desenvolupar una addicció a substàncies i, tanmateix, les persones amb addicció a substàncies tenen més risc de presentar episodis depressius al llarg de la seva vida. Quan l’addicció i la depressió es presenten conjuntament tenen una major gravetat clínica amb pitjor curs clínic, menor resposta a tractament i pitjor pronòstic per ambdues malalties. En aquesta sessió es realitzarà una posta al dia del coneixement actual de la depressió comòrbida amb l’addicció a substàncies.
 
Aquesta sessió anirà a càrrec de Marta Torrens Mèlich. Directora d’Addiccions. Professora Titular de Psiquiatria. Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions. Parc de Salut Mar (Barcelona). Universitat Autònoma de Barcelona
 
Les sessions són obertes, però les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a Sol·licita més Info.
 
Programa 2014 acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES