Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Trastorn de la Personalitat

 
Del 27 al 29 de setembre es va celebrar a Sitges el V Congrés Internacional de Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) conjuntament amb el XII Congrés Nacional de Trastorns de la Personalitat.
 
Aquest congrés internacional s’ha convertit en una activitat científica significativa que agrupa a professionals de tots els àmbits de la recerca i de la pràctica clínica dels Trastorns de Personalitat i que integra els principals avenços en l’àrea de la neurociència, així com les últimes innovacions psicoterapèutiques en aquest camp.
 
L’objectiu del Congrés és aconseguir una actualització de tots els aspectes lligats als Trastorns de la Personalitat i seguir avançant tant pel que fa referència a l’abordatge terapèutic dels pacients com en l’àmbit de la investigació.
 
Noelia Romero Abad, psicòloga del Centre de Salut Mental del Vendrell de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata va presentar un pòster sobre l'alteració de la identitat.
 
Va coincidir amb Otto Kernberg, psiquiatre psicoanalista creador de la Societat Internacional de Psicoteràpia Centrada en la Transferència (ISTFP).


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES