Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Parelles artístiques. Experiències creatives per a la salut mental

 
El Palau Bofarull de la Diputació a Reus ha acollit fins el 26 de març l’exposició Parelles artístiques. Experiències creatives per la salut mental. La mostra ha finalitzat amb gran èxit de participació.
 
Parelles artístiques, és un projecte que es neix el 2009 per inciativa de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPO). Des de fa ja tres edicions L'Institut Pere Mata ens hem sumat a aquesta inciativa, concretament el Centre de Dia de Tarragona, conjuntament amb el Club Social "La Muralla",desenvolupant una intensa i enriquidora col·laboració. En aquest moment preparem ja la cuarta edició des de les comarques de Tarragona. El projecte té per objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals i afavorir la inserció de les persones que en pateixen en una comunitat més integradora.
 
El projecte consta de dos processos: la realització de les obres per part de les parelles d’artistes i la seva posterior exposició i subhasta. Aquestes peces són fruit del treball a quatre mans entre artistes amateurs amb problemes de salut mental i artistes professionals.
 
El Palau Bofarull ha acollit 11 peces del Club Social La Muralla i SRC Pere Mata.
 
Podeu trobar més informació del projecte a http://www.parellesartistiques.cat/


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES