Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Equip del Pla de Serveis Individualitzats de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata

Al Centre de Salut Mental d'Adults del Vendrell hem rebut la visita de part de l'equip del Pla de Serveis Individualitzats (PSI) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata. Aquesta sessió va tenir lloc a finals de febrer, on es va presentar en que consisiteix i el circuit derivació al seu servei. En breu s'iniciarà el programa PSI al Vendrell.
 
El PSI és un dispositiu assistencial, comunitari i específic, es una forma organitzativa i una proposta activa de gestió dels trastorns mentals severs a la comunitat. L'objectiu és adaptar els serveis sanitaris i socials a les necessitats de l'usuari. La població diana fonamental son els usuaris menys disposats a demanar ajuda i que tenen el risc de quedar-se fora del sistema sanitari.
 
El PSI porta 14 anys implementat en la nostra organització. Les noves accions del Departament de Salut han permes ampliar el seu desenvoupament a la resta de sectors. Cal tenir en compte que en el desplegament actual i en determinats terriotris el PSI també atendrà a adolescents en el sector de Tarragona i Reus . Les derivacions es fan des dels profesionals referents del Centre de Salut Mental. Amb caràcter general es contempla que cada PSI sigui referent d'aproximadament 14 pacients


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES