Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Rotació a Califòrnia d'una resident MIR de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata


Ester Balcells, resident de Psiquiatria de 4t any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, està  fent en l'actualitat la seva rotació externa a Palo Alto (Califòrnia) dins el Programa de Formació que el nostre centre ofereix als residents.

El centre Brief Therapy Center, del Mental Research Institute de Palo Alto, treballa en l’àmbit familiar des d’una orientació sistèmica, amb un model psicoterapèutic breu, simple i eficaç que intenta ajudar els usuaris a realitzar canvis amb un nombre màxim de 10 sessions.

En aquestes sessions, participa l’usuari identificat com la persona motivada pel canvi i el sistema interaccional que l’envolta i que està implicat en la seva problemàtica.

El centre està obert de les 10 a les 20 hores cada dia i s’atenen clients tant de forma privada, com pública. Totes les sessions són enregistrades (durant els 50 anys d’història del centre) i seguides per un equip terapèutic que intervé tant durant les sessions via telefònica i presencial com en les posteriors supervisions. 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES