Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació Món Tocat Baix Penedès

El proper dijous 16 de novembre es presentarà en societat Món Tocat Baix Penedès, una iniciativa de pares, mares i familiars de pacients amb TOC (trastorn obsessiu compulsiu). El TOC és un tipus de trastorn d’ansietat que pateix molta gent, que lluita en silenci i moltes vegades sense ajudes ni recursos.
 
Aquesta iniciativa que neix al territori i la comarca busca donar difusió, informació i ajuda a tothom que desconegui aquesta síndrome psiquiàtrica. La xerrada està programada per al 16 de novembre a les 19.30 h a la Sala d’Actes del Centre cívic L’Estació del Vendrell. La jornada comptarà amb professionals especialitzats en TOC: Aurelio López (fundador del projecte TOC Granada, l’associació pionera i més gran de la península), Noelia Romero Abad (psicòloga clínica del CSMA Vendrell – Hospital Universitari Institut Pere Mata) i Mònica Aresté (coordinadora Activa’t per la Salut Mental – Espai Situa’t Tarragona). A més, hi haurà la fundadora i ideòloga de Món Tocat Baix Penedès, Montserrat Navarro, que moderarà la presentació.
 
Aquesta és una bona oportunitat per descobrir una síndrome i unes problemàtiques que molts dels nostres adolescents, joves i adults pateixen a diari. És una bona oportunitat per donar suport a una iniciativa que vol ajudar més famílies que conviuen amb el TOC.
 
Organitza: Món Tocat Baix Penedès.
Hi col·labora: Àrea d’Infància i Joventut


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES