Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Francesc Xavier Arrufat Nebot ponent a la 4YFN – 4 Years from Now #DHWS21

 
El Mobile World Congress (MWC) és l’esdeveniment més important en l’àmbit mundial per a la indústria mòbil i es porta a terme a Barcelona. Durant aquest acte es desenvolupa la 4YFN (4 YEARS From Now), que és una plataforma de negoci de startups.
 
Francesc Xavier Arrufat Nebot, director gerent de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i President del Clúster de Salut Mental Catalunya presentarà la ponència “Digital Health & Wellness Summit” el 29 de juny, a les 14 hores, a la 4YFN.
 
Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) els problemes de salut mental han augmentat durant la pandèmia de COVID-19. Diverses publicacions han mostrat un clar augment en en la demanda de l’atenció psicològica i psiquiàtrica i els experts prediuen una “onada de salut mental” després de la pandèmia.
 
La transformació digital de l’assistència sanitària està tenint un gran impacte en tots els camps. Quin paper jugarà la tecnologia en aquest nou desafiament? Aquesta sessió serà l’oportunitat de presentar innovacions i aplicacions pràctiques, així com debatre el pròxim desenvolupament.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES