Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

MIR de l'Institut Pere Mata de rotació lliure a l'Hospital Clínic de València

 
Juan Tortajada, resident MIR de quart any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ha realitzat la seva rotació lliure al servei de psiquiatria de l'Hospital Clínic de València.
 
Aquest centre desenvolupa una atenció integral a les persones amb problemes de salut mental. Aquests pacients s'atenen principalment a través de  la Unitat d'Aguts, Interconsulta i enllaç o el Servei d’Atenció Domiciliària on és dona també importància a la tasca social.
 
La seva activitat s’ha centrat a col·laborar amb l'equip de la Unitat d’Aguts en el tractament dels pacients en situació de crisi, així com treballar amb professionals d’altres especialitats en el tractament de malalties mentals relacionades amb patologia orgànica.
 
La valoració d’aquesta rotació és molt positiva, ja que li ha permès aprofundir i consolidar els seus coneixements en el tractament de pacients complexos i desenvolupar un treball multidisciplinari amb altres professionals.  Cal destacar, la qualitat humana de l’equip de la Unitat d’Aguts que s’ha mostrat en tot moment accessible i acollidor, facilitant una bona integració.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES