Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Convocatòria de places de Formació Sanitària Especialitzada

 
El passat 4 de desembre va sortir publicat en el BOE l’oferta de places de Formació Sanitària Especialitzada per a la convocatòria 2020-2021, amb un increment significatiu de places respecte a la convocatòria 2019-2020. Es convoquen 7989 places de medicina, 1683 d’infermeria i 198 de psicologia clínica.
 
Aquest increment de places suposarà en els pròxims anys un augment del personal sanitari a Espanya i una millora de la qualitat en l’atenció del sistema de salut.
 
L’examen es realitzarà el 27 de març del 2021 i tindrà una durada de 4 hores. Constarà de 175 preguntes i 10 de reserva per a possibles impugnacions, amb 4 opcions de resposta.
 
Aquest any a causa de la situació sanitària actual es produiran algunes modificacions. Les Comissions de Docència de cada hospital, publicaran per mitjans electrònics abans de l’adjudicació la guia o itinerari formatiu de la seva Unitat així com els cronogrames de les rotacions especificant la seva capacitat docent. L’adjudicació de les places es produirà per mitjans exclusivament electrònics.
 
L’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) convocarà 3 places de psiquiatria, 3 d’infermeria en Salut Mental i 4 de Psicologia Clínica.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES