Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada Treball Social Sanitari, Peça Clau en Salut

 
El proper dia 11 de novembre de les 8,30 a les 14 hores tindrà lloc a l’Auditori de la Diputació de Tarragona  (carrer Pere Martell núm. 2) la jornada de Treball Social Sanitari sota el títol: Treball social sanitari – peça clau en salut- .
 
L’acte reunirà a professionals del treball social  -fonamentalment de l’àmbit sanitari- i d’altres professionals interessats en la jornada, metges, infermeres, psicòlegs, etc...que  compartiran les diferents experiències que s’estan portant a terme per part dels equips de salut tant de Tarragona i Terres de l’Ebre com d’altres territoris. Professionals del Grup Pere Mata participen en la jornada mitjançant aportacions científiques en forma de conferències, etc. així com formant part del Comité Organitzador i Valorador.
 
La conferència inaugural anirà a càrrec de la sra. Dolors Colom sota el títol “El treball social sanitari incrementant l’eficàcia del sistema mitjançant l’eficiència de les persones”. Desperta un gran interès per part del col·lectiu donada la trajectòria professional de la conferenciant: directora científica del Màster Universitari de Treball Social Sanitari, professora associada del Grau de Treball social de la Universitat de Barcelona, directora de la revista “Agathos, atención sociosanitaria y bienestar” i qui també ha publicat nombrosos llibres relacionats amb la professió. 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES