Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Treballadores socials d'IPM, FPM i Villablanca participen III Jornades de Treball Social Sanitari


El passat 16 de desembre es van realitzar les III Jornades de Treball Social Sanitari amb el títol "Peça clau en salut" a la URV, amb èxit d'assistència i consolidant-se com a jornades referents dins de l'àmbit de Treball Social Sanitari al Camp de Tarragona. A on les treballadores socials sanitàries de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, Eva Medina, Judit Roig i Ana Jerez, formen part del comitè organitzador.
 
Enguany les professionals de l'Equip GUIA, de l'Institut Pere Mata, de la Fundació Pere Mata i del Centre Villablanca, han participat en ponències amb temes actuals i molt interessants per a tots els assistents.
 
Les professionals de l'Equip GUIA Judit Gimenez, Educadora Social i Paula Carvajal, Treballadora Social, van presentar una poneència en la que van explicar quina és la població diana, la metodologia d'intervenció així com els reptes associats a la implementació del programa.
 
 
L’atenció cada vegada més integral i transversal als pacients fa necessari aquests espais de trobada, posada en comú, difusió i discussió dels processos de treball, de les experiències i de l’estat del professional de treball social sanitari.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES