Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nova edició del Taller "Inspira't". Taller de gestió emocional per a docents

 
El març de 2014 es va realitzar la primera edició del Taller “Inspira’t”. En aquell moment va ser una iniciativa pionera, sorgida de la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics de Reus-Baix Camp i l’Institut Pere Mata i amb voluntat de continuïtat en el temps.

L’acollida i valoració d’aquest primer taller va ser tant entusiasta que ha donat lloc a una segona edició que es va iniciar el dijous 24 d’octubre. En aquesta nova edició més de 20 docents en el decurs de cinc sessions, treballen de forma expericencial la gestió de les emocions generades pels múltiples reptes professionals i el desenvolupament d’estratègies per facilitar el benestar del docent i la millora de la praxis educativa.

A més a més, com a resposta a aquest acceptació i a la demanda que tant des del col·lectiu educatiu, com del centre de recursos pedagògics i amb el suport dels serveis territorials d’Ensenyament es dissenyarà un taller d’aprofundiment, l’Inspirat-2.

L’Inspirat-2, es començarà a impartir el gener de 2015. En ell es treballaran la identificació dels factors estressants propis de cada individu i s’abordaran mecanismes per tal de minimitzar-los tant en la nostre vida quotidiana com en la nostre vida professional. També es facilitaran noves estratègies per la gestió de les emocions i assajant-les de forma vivencial i per últim s’aprofundirà en la pràctica del Mindfulness.

Ambdós tallers que combinaran la metodologia mixta, presencial i no presencial,  aniran a càrrec de les psicòlogues Anna Bové i Susana Santamaría.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES