Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Genetics of Complex Diseases OPEN SESSION

 
El proper dilluns dia 9 de novembre a la classe A15 de la Unitat docent Hospital Universitari de Sant Joan tindrà lloc l’open session titulada “Genetics of Complex Diseases OPEN SESSION”.
 
La classe magistral està impulsada Dra. Elisabet Vilella. Directora de l'Àrea de Recerca de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, professora del Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i forma part de l’assignatura optativa Genetics of Complex Diseases de la URV, de la qual és la responsable i coordinadora.
 
El ponent és el famós cardiòleg Dr. Ramon Brugada, director del Centre de Genètica Cardiovascular de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), director del laboratori de diagnosi de genètica cardiovascular IDIBGI-ICS, professor titular de cardiologia a la Universitat de Girona (UdG), cardiòleg a l’Hospital Universitari de Girona Josep Trueta, director de la Unitat de Cardiopaties Familiars i director de la Càtedra de Malalties Cardiovasculars de la UdG.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES