Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Primera fira de Salut Comunitària del Vendrell

 

El passat 10 i 11 de Maig de 2022 es va realitzar la 1a Fira de la Salut Comunitària Apropem-nos del Vendrell, portada a terme per l’Àrea bàsica de Salut de la xarxa Santa Tecla. És el primer cop al Vendrell que, es descentralitzen els serveis de salut a fi d'apropar l’atenció primària, de manera inversa, als vendrellencs i vendrellenques.

La participació en la fira per part del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Vendrell (de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata) ha tingut diferents camins, tots ells dirigits a aconseguir l’objectiu principal; Promoure la Salut fent connexions amb els serveis de la població.

Per això el SRC El Vendrell ha estat molt actiu des de missatgeria amb el personal sanitari del CAP, participació activa a les reunions de la Taula Comunitària i coordinació amb l’equip sanitari del CAP al nostre servei. Aquesta visita va ser un èxit, ja que vam poder donar a conèixer les accions que fem. A causa d'això i a l'interès de l’equip del CAP, ens van convidar a participar en l’activitat d’Aquateràpia realitzada al Gimnàs Record tenint preferència les nostres persones usuàries.

Cal destacar que durant la fira la resta de persones usuàries i el personal del centre vam participar  assistint-hi com a ciutadans actius de la comunitat.

Us compartim l’enllaç del nostre Instagram on vàrem compartir alguns dels moments. https://www.instagram.com/p/Cdfn_Z0s3io/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 @GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES