Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Paula Cotino, resident MIR de rotació lliure a La Fe de València

 
Paula Cotino, resident MIR de quart any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ha realitzat la seva rotació lliure al Servei de Psiquiatria d'Interconsulta i Enllaç infantojuvenil de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.
 
Aquest servei desenvolupa una doble tasca; la Interconsulta que ofereix atenció psiquiàtrica a pacients i familiars quan és requerida per altres especialistes durant l'hospitalització, i Enllaç col·laborant en tasques de diagnòstic i tractament, recerca, docència, coordinació, etc. Atén a nens/as d'entre 4 i 15 anys i la seva activitat se centra en les següents situacions:
  1. Intervenció davant un procés de malaltia pediàtrica que comporti problemes adaptatius (fibrosi quística, trasplantaments, leucèmies...)
  2. Processos de malaltia avançada (malaltia renal crònica, epilèpsia, diabetis, cardiopaties...) que provoquen importants reaccions psicològiques en el nen i la família.
La resident ha valorat de forma molt positiva aquesta rotació, ja que li ha permès conèixer el treball coordinat de la Unitat de Psiquiatria amb l'equip de Pediatria en un hospital general; la importància de les proves complementàries en aquesta etapa i el treball multidisciplinari amb altres especialitats mèdiques i no mèdiques.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES