Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Aconseguir una plaça al sector sanitari (MIR, PIR, IIR... Formació Sanitària Especialitzada)

 
El proper dissabte 29 de gener es faran les proves d'accés a la Formació Sanitària Especialitzada (FSE). En total estan convocades 8188 places de medicina, 1822 d'infermeria, 204 de psicologia, 309 de farmàcia, 43 de física, 46 de biologia i 22 de química, fet que suposa un increment global del 3,8%.

L'examen constarà de 200 preguntes, més 10 de reserva, amb quatre opcions de resposta i només una opció correcta. Els aspirants disposaran de 4 hores i 30 minuts per fer-ho.

Aquest any la situació sanitària ha obligat el Ministeri de Sanitat a publicar instruccions específiques de seguretat durant la seva realització, com establir una distància interpersonal mínima d'1,5 metres, accés escalonat a les aules, ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, prohibició de consumir aliments excepte en situacions excepcionals…

L’acte d’adjudicació de places es produirà a partir del 26 d’abril en format electrònic, i la incorporació serà a partir del 30 de maig. Això suposarà, respecte als dos anys previs, una recuperació del cronograma habitual.

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) ofereix en aquesta convocatòria 4 places de Psiquiatria, 4 de Psicologia Clínica i 3 d'Infermeria en Salut Mental.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES