Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Inici del Programa Formatiu Multiprofessional 2020-2021 #MIR #PIR #IIR #SalutMental

 
Avui, 1 d'octubre, els residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental que es formen a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) han iniciat el programa formatiu Multiprofessional 2020-2021.
 
Enguany, com a conseqüència de la crisi sanitària actual i per tal de mantenir al màxim les mesures de seguretat, la formació es realitzarà en un format fonamentalment telemàtic. L'estructura serà semblant a la d'anys previs incloent-hi sessions preparades pels residents, sessions de recerca/gestió/organització, sessions amb experts i el grup de supervisió de casos.
 
Durant aquest primer trimestre les sessions d'experts inclouran una àmplia revisió dels quadres psiquiàtrics més freqüents en la gent gran, valoració i intervenció multidisciplinària; interconsulta i enllaç en hospital general; sessions pràctiques de bioètica i dues sessions d'investigació on es treballarà de forma pràctica com realitzar una correcta revisió bibliogràfica.
 
També els grups de supervisió de casos han sofert modificacions en la seva estructura i nous professionals s'han incorporat com a supervisors. Enguany la modalitat serà semipresencial amb l'objectiu d'afavorir la participació activa, l'esperit crític i la interacció entre els supervisors i els propis residents.
 
Agraïm a tots els professionals la seva col·laboració en la docència dels residents en aquesta complicada situació.

 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES