Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre de Dia de Reus col·labora en els guarniments nadalencs de diverses dependències municipals


Durant aquests dies de desembre, els usuaris del Centre de Dia de Reus de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata han estat implicats en la realització d’elements decoratius per esdevenir una de les entitats col·laboradores de l’ornamentació d’algunes instal·lacions municipals.

Com cada any, amb motiu de les festes de Nadal, des del Centre de Dia es realitzen diverses manualitats amb aquesta temàtica que puguin servir per a treballar destreses, per tenir presents aquestes dates i poder tenir un detall a casa.

L’objecte consisteix en arbres de Nadal de paper reciclat fets amb catàlegs i acabats amb diverses ornamentacions fruit de la creativitat i personalització de cada un dels participants.
 
En aquesta ocasió, es va recollir la proposta de l’Ajuntament de col·laborar amb la decoració de la ciutat i s’han destinat uns quants amb aquest propòsit.

Els arbres de Nadal elaborats pels usuaris seran visibles en certs taulells d’atenció al públic de diferents dependències municipals ja que s’han distribuït deu exemplars de la següent manera: tres a l’Antic Hospital, tres més als Serveis Econòmics, dos a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i els dos restants, als Serveis Territorials. 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES