Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial Contra el Càncer Infantil

Usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tortosa participen en la nedada solidària amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer Infantil
 
En motiu del dia Mundial Contra el Càncer Infantil, usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tortosa que gestiona la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, han participat de forma inclusiva nedant a favor d'aquesta causa. En aquesta activitat han participat més de 500 xiquets i adolescents d’instituts i escoles de Tortosa, que es va realitzar el dia 15 de febrer en la nedada solidària que s’ha fet a la piscina municipal. L’activitat, organitzada per l’Institut Joaquín Bau, ha tingut una part pedagògica, en què s’ha explicat als joves el càncer infantil des d’una vessant més informativa, i una altra més lúdica en què els estudiants han nedat i fet activitats dins l’aigua.

“Durant tot el matí, els xiquets han realitzat primer una activitat formativa sobre la malaltia i després han passat a la piscina, que estava dividida en quatre zones de natació, waterpolo, d’ús de material i recreativa”, ha explicat Ruben Vives, professor d’educació física de l’Institut Joaquín Bau i un dels impulsors de la iniciativa.

Els participants van lliurar voluntàriament un euro que es destinarà a l’Associació Nens amb Càncer AFANOC. La jornada ha comptat amb el suport de l’AMPA de l’institut Joaquín Bau, Lliga Contra el Càncer de Tortosa, Fundació Obra Social “la Caixa”, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, Tortosasport i Ajuntament de Tortosa.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES