Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fins al 27 de maig es pot visitar l’exposició Parelles Artístiques a Cambrils

 
El municipi de Cambrils acull fins el 27 de maig l’exposició resultant de l’experiència Parelles Artístiques, en què artistes professionals i persones amb problemes de salut mental creen una obra artística i descobreixen plegades el poder terapèutic de l’art.
 
La mostra es va inaugurar divendres, 29 d’abril, a les 20h a la Sala Àmbits, del Centre Cultural Municipal ubicat al carrer Sant Plàcid, 18-20 de Cambrils. A l’acte inaugural hi van assistir l’alcalde del municipi, Oliver Klein, i diversos artistes participants en l’experiència, que van poder compartir davant el públic què ha significat per a elles el procés creatiu. La impulsora de la iniciativa, Anna Bové, psicòloga clínica del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tarragona de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, va explicar els antecedents d’aquesta edició, marcada per la pandèmia.
 
L’exposició es podrà visitar fins al 27 de maig, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 21 hores. Les obres es poden comprar, i amb els diners obtinguts es finançarà l’edició de l’any vinent. Posteriorment, la mostra s’exposarà a altres municipis del Camp de Tarragona, amb l’objectiu de donar a conèixer la iniciativa i lluitar contra l’estigma que encara acompanya les malalties mentals.
 
Setze edicions
Aquest any se celebra la setzena edició de la iniciativa Parelles Artístiques, nascuda en el sí de l’entitat Osonament, a l’Osona. L’Hospital Universitari Institut Pere Mata va iniciar l’experiència a les nostres comarques l’any 2013.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES