Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Institut Pere Mata presideix el Clúster Salut Mental Catalunya

 
El Dr. Francesc Xavier Arrufat, psiquiatra i director gerent de l’Institut Pere Mata, substitueix al Dr. Pere Bonet, expresident i representant d’Althaia, amb una clara voluntat continuista. Durant l’acte, també s’ha presentat el nou programa de posicionament estratègic del CSMC “Innovació corporativa i transferència tecnològica”.
 
El Clúster Salut Mental Catalunya ha celebrat la seva setena assemblea general amb més de 60 participants amb un format semipresencial que una vegada més s’ha emès en streaming des del Palau de Marianao, seu del clúster, a Sant Boi de Llobregat.
 
L’acte ha estat conduit pel ja expresident del clúster, el Dr. Pere Bonet, que ha estat l’encarregat tant de la benvinguda com de la clausura de la sessió, i per la cluster manager de l’organització, Marta Sánchez Bret.
 
Elecció de la nova Junta Directiva vigent fins el 2023
 
El Dr. Francesc Arrufat ha presentat la seva candidatura com un projecte de continuïtat amb la línia d’accions de la Junta precedent i l’objectiu de millorar la competitivitat, la transferència de coneixement i la innovació dels socis del clúster. A més, ha explicat que la seva candidatura es basarà “en un lideratge positiu”, focalitzant-se en les fortaleses, oportunitats, aspiracions i resultats.
 
Nou programa de posicionament estratègic del CSMC “Innovació corporativa i transferència tecnològica”
 
Marc Milian, Responsable de Corporate Venturing a Esade Creapolis, ens ha donat les claus del nou programa de posicionament estratègic que s’ha engegat des del CSMC. Milian ha fet èmfasi en que la participació dels socis és essencial per aquest projecte.
 
La xerrada ”Innovació Oberta, Clústers i estratègies” a càrrec d’Oriol Alcoba, director general d’Esade Creapolis, ha estat el preludi a la presentació del nou programa. Alcoba ha destacat que els Clústers són un àmbit de reflexió estratègica per promoure el canvi i la qualitat de l’entorn i ha encoratjat la participació activa de tots els seus agents.
 
El llançament del nou vídeo corporatiu del CSMC
 
Aprofitant l’assistència del socis del Clúster s’ha fet el llançament del nou vídeo corporatiu, que ajudarà a apropar els objectius, l’impacte i l’ecosistema del Clúster a totes aquelles persones que vulguin conèixer el CSMC, així com a avançar en la digitalització de les eines de promoció i comunicació.
 
Presentació de la Memòria anual 2020
 
Ara més que mai la comunicació és un element primordial per arribar a tots aquells agents que envolten el Clúster. El responsable de la Comissió de Comunicació del CSMC, en Dani Roca, ha repassat les publicacions de la revista BRAIN del 2020 i ha aprofitat per anunciar que el proper número de BRAINS girarà entorn a estratègies terapèutiques i l’àmbit ocupacional, tot convidant els socis a participar-hi. A continuació, el Jordi Salvatella, tresorer del CSMC, ha fet un repàs de la memòria econòmica 2020.
 
La segona part de l’Assemblea ha desenvolupat els punts marcats en la Memòria 2020 del CSMC fent un recorregut pels temes més importants. Per una banda, la consolidació de l’estratègia, les accions realitzades pels socis en resposta a la pandèmia i les oportunitats sorgides arran de la Covid-19. També es van destacar dos projectes posats en marxa durant el 2020: el projecte Anomaly i el Wellbeing.
 
Composició de la nova Junta Directiva
 
President – Francesc Arrufat (Institut Pere Mata)
Vicepresident – Jordi Royo (Amalgama 7)
Tresorer – Jordi Salvatella (Lundbeck España SAU)
Secretari – Ulises Cortés (UPC – Universitat Politècnica de Catalunya)
Vocal – Vicenç Martinez (Janssen)
Vocal – Salut Gonzalez (Ajuntament Sant Boi)
Vocal – Joan Orrit (Germanes Hospitalàries Benito Menni)
Vocal – Enric Mangas (Parc Sanitari Sant Joan de Déu)
Vocal – Pere Bonet (Althaia)
Vocal – Victòria Monell (Fundació Malalts Mentals Catalunya)
Vocal – Josué Sallent (Tic Salut Social)
Vocal – Joan Vegué (Centre Psicoterapia Barcelona SSM)
Vocal – Jordi Cid (IAS Girona)
Vocal – Jaume Raventós (ITA Clínic)
Vocal – Jaume Capdevila (Sant Joan de Déu Terres de Lleida)
Vocal – Esther Lobo (Badalona Serveis Assistencials)


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES